Cursus en niveau overzicht

Middels onderstaand schema krijgt u een indruk van het cursusaanbod dat elk half jaar wordt aangeboden. In de tab cursusaanbod  ziet u de komende activiteiten.

Met het aantal *** wordt de moeilijkheidsgraad van de cursusstof aangegeven.

 

Leden van de Bibliotheek, SeniorWeb, KBO of PCOB krijgen korting op de deelname-prijs op voorwaarde dat zij bij het betalen van de cursus of workshop hun bijbehorende pas kunnen tonen.

Meer over de noodzaak om te leren staat in een artikel in het Hengelo's weekblad, waar Peter Bonekamp van de bibliotheek Hengelo uitlegt. Klik hier voor het artikel.

Bij voorkeur aanmelden één week voor de start van de cursus, i.v.m. de organisatie. Later aanmelden kan, maar dan kunnen boeken niet altijd aanwezig zijn.

  • Als een cursus volgeboekt is, wordt dat onmiddellijk gemeld  bij de betreffende cursus op de website.
  • Als een cursus, waar u zich voor hebt opgegeven, niet doorgaat krijgt u persoonlijk bericht (e-mail).
  • Een cursus kan pas doorgang vinden als er 3 of meer cursisten zijn. Dat wordt twee weken voor de start beslist. Na het besluit krijgt u bericht.
  • Mogelijk is er een Triage voor een cursus.
  • Lidmaatschap van SeniorWeb is niet noodzakelijk voor het volgen van een cursus. Wel biedt een lidmaatschap veel voordelen, zoals hulp aan huis of hulp per telefoon. Kijk eens op www.seniorweb.nl
  •  

Klik hier voor het programmaboekje van de bibliotheek Hengelo najaar 2024, dat inmiddels al is aangepast. Kijk op de website voor wanneer wat gaat gebeuren.