Cursusaanbod buiten Hengelo

Borne Workshop WhatsApp iPhone

  WhatsApp 

WhatsApp is een populaire app voor de smartphone. U verstuurt er berichten en bijvoorbeeld foto's mee naar uw contactpersonen. De app werkt via de internetverbinding. In tegenstelling tot een sms betaalt u daarom niet per verstuurd berichtje. In deze cursus leert u de app gebruiken.

Een gratis berichtendienst die wereldwijd door één miljard mensen gebruikt.

In deze cursus leert u de app op een Apple toestel te gebruiken.  Het is verstandig om eerst de cursus iPad (iPhone) Basiscursus voor beginners te volgen.

Aantal lessen: 1
Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld, kennis van uw telefoon is nodig
Kosten: € 10
Data: ma. 8/11
Tijd: 14.00 – 16.00 uur
Plaats: Kulturhus Borne, B4, Borne

Meer informatie >>

Borne - Workshop WhatsApp Android

WhatsApp 

WhatsApp is een GRATIS (binnen de bundel) berichtendienst die beschikaar is voor Android en andere smartphones. WhatsApp maakt gebruik van de internetverbinding (4G/3G/2G/Edge of Wi-Fi wanneer beschikbaar) van je telefoon om je berichten te laten sturen naar of te bellen met vrienden en familie.

Schakel over van SMS naar Whatspp om berichten, oproepen, foto's, video's, documenten en gesproken berichten te verzenden en te ontvangen. Of hoe u uw locatie kunt delen om bv uw auto in een vreemde stad te kunnen terugvinden.  Een gratis berichtendienst die wereldwijd door één miljard mensen gebruikt.

In deze cursus leert u de app gebruiken op een Android toestel. (b.v. Samsung) Het is verstandig om eerst de cursus Android Telefoon voor beginners te volgen als u uw mobiel nog niet voldoende kent.

Aantal lessen: 1
Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld, kennis van uw telefoon is nodig
Kosten: €10
Data: wo 10/11
Tijd: 14.00 – 16.00 uur
Plaats: Kulturhus Borne, B4, Borne

Meer informatie >>