Mac Basiscursus

  Mac Basiscursus 

De Mac-laptops en de desktopcomputers zijn al jarenlang zeer populair onder een steeds groter wordende groep gebruikers.

In deze cursus leert u stap-voor-stap werken met macOS Mojave, macOS Catalina, macOS Big Sur of macOS Monterey. Handelingen voor het werken met de Mac, internetten, e-mailen, werken met bestanden en mappen en apps installeren zijn belangrijke onderwerpen in deze cursus.
> Verder zijn op de Mac ook veel handige apps te installeren en kunt u foto’s en video’s bekijken en bewerken. Hier wordt ook aandacht aan besteed. Evenals het maken van instellingen die het werken met de Mac nog makkelijker voor u maken.

Neem wel uw eigen MacBook mee naar de cursus!!!

Aantal lessen: 5
Moeilijkheidsgraad: gemiddeld
Kosten: €55 | leden Bibliotheek, SeniorWeb, KBO of PCOB: € 50
Datama. 
28/10, 4/11, 11/11, 18/11, 25/11
Tijd: 09.30-11.30
Plaats: Bibliotheek Hengelo, Beursstraat 34, Hengelo

De laptops en desktopcomputers van Apple zijn al jarenlang erg populair. Heeft u de weg naar deze gebruiksvriendelijke computer gevonden, maar de basishandelingen nog niet geheel onder de knie? Dan is deze cursus uitstekend geschikt voor u!

Op de Mac zijn veel handige apps te installeren en kunt u foto’s en video’s bekijken en bewerken. Hier wordt ook aandacht aan besteed. Evenals het maken van instellingen die het werken met de Mac nog makkelijker voor u maken.

Aanmelden kan via:

Bibliotheek Hengelo
Beursstraat 34
7551HV HENGELO OV
telefoon 074-2452 578

of via onderstaande link

Bibliotheek Computercursussen & Workshops

of per e-mail naar 

info@seniorwebhengelo.nl