Computerspreekuur

Computers, internet… Hoe meer u zich er in verdiept, hoe meer vragen er komen. Met  vragen over het gebruik van uw computer, tablet of smartphone kunt u bij ons terecht tijdens de gratis computerspreekuren!

Bij grote drukte beperken we de tijd per persoon tot een kwartier. Voor updates van systemen is helaas de infrastructuur niet toereikend en de beschikbare tijd ook niet. Onze vrijwilligers van SeniorWeb weten veel, maar niet alles.

Voor grote problemen of klussen verwijzen we u graag naar 'Hulp aan huis' voor SeniorWeb leden. Kosten zijn €  5,00 per uur (wettelijk vrijwilligerstarief) en een reiskostenvergoeding. Bel eventueel met onze coordinator. (0612174797)

Of kom langs bij het oefenplein op de tweede verdieping in de bibliotheek.

Aanmelden voor dit spreekuur is niet nodig!
Indien mogelijk uw eigen laptop meenemen. Neem zeker uw inlognaam en wachtwoord mee.

Het computerspreekuur is een gratis dienst die u wordt aangeboden door de Stichting SeniorWeb Hengelo in samenwerking met de bibliotheek Hengelo.

(Heeft dus niets te maken met het landelijke SeniorWeb)

 

In het spreekuur van augustus en van december zijn we met extra man/vrouwkracht om het programma van het volgende seizoen met u te bespreken. Ook kunnen we dan samen het juiste instapniveau bepalen.

In de maanden maart en april ondersteunt SeniorWebHengelo het belastingspreekuur.

Bibliotheek Hengelo   Kulturhus Hasseler Es
Beursstraat 34   Henry Woodstraat 62
laatste vrijdagmiddag van de maand   tweede vrijdag van de maand
13.30 tot 15.30 uur   13.30 tot 15.30 uur